Pitää veneesi tiedot järjestyksessä ja saatavilla

Loki-palvelu on tietopankki kaikelle veneesi tärkeälle informaatiolle: Veneen perustiedoille, varuste- ja hankintalistalle sekä huoltokirjalle. Siten tieto on aina tavoitettavissa. Tämä tuo moneen käytännön tilanteeseen lisää nopeutta, selkeyttä ja turvallisuutta. Ilman Loki-palvelua tämä kustannushallinnan, vakuutusyhtiön, veneen myynnin ja huoltoyrityksen kannalta tarpeellinen tieto saattaisi sijaita fyysisesti useassa paikassa ja yksittäisille kuiteille hajautettuna.

Tiedon lisääminen Lokiin ja sen ajan tasalla pitäminen on vaivatonta. Löydät jälkikäteen nopeasti etsimäsi hankinnan sisällön, ostopaikan ja -ajan sekä hinnan. Hankinta- ja huoltolistalle merkityt veneilykustannukset lasketaan myös yhteen ja eritellään maksajakohtaisesti. Näin esimerkiksi takuu- tai vakuutuskysymyksissä tuotteen ostotiedon hakeminen käy helposti. Myös veneen myynnin yhteydessä Loki-palvelusta voi todentaa ostajalle veneen varustehankintojen oikean arvon ja hankintahetken.

Huollot ja korjaukset -ominaisuus toimii kuten perinteinen huoltokirja, ja on lisäksi saatavilla aina kun sitä tarvitaan. Sitä hyödyntäen saat myös eriteltyä veneesi huoltokulut varustehankinnoista. Huolto- ja korjauskirja kannattaa lähettää venehuoltoon sähköisenä PDF-muotoon tulostettuna tiedostona tai tulostaa se huoltoliikkeelle paperilla. Tarkan huoltohistorian ollessa selvillä veneeseesi voidaan toteuttaa tarkemmin juuri oikeat huoltotoimenpiteet. Dokumentoitu huoltohistoria Loki-lisäpalveluineen on veneen myyntitilanteessa selkeä lisäarvo.

Myös veneen yleiset ominaisuudet ja muut perustiedot kannattaa täydentää palveluun Tietoja veneestä -sivulle. Tämän jälkeen ne löytyvät helposti sähköisessä muodossa niin venettä huoltavalle taholle, lisälaitetta hankkivalle tutulle, tulevaa veneilyreissua odottavalle miehistön jäsenelle tai veneen vuokrauksesta tai ostamisesta kiinnostuneelle. Veneesi pohjapiirros, yleiset kuvat veneestäsi, mitat, tekniset tiedot, omat kokemuksesi ja valikoidut kuvat ovat omiaan herättämään innostusta tällä sivulla.