Levittää veneilyn iloa

Veneilynautinnon jakaminen hyvässä seurassa tuottaa ikimuistoisia hetkiä. Loki-palveluun taltioidut veneilyhetket ovat jaettavissa helposti aina uudelleen tunnelmoitavaksi koko seurueelle. Palvelun sosiaalisen median laajennuksien avulla kukin osallinen saa halutessaan myös levitettyä ja jatkettua tätä veneilyn tärkeää yhteisöllistä ulottuvuutta itse veneilytapahtumaa pidemmälle.

Vieraileva miehistö tai tutun venekunnan tapaaminen piristää veneilypäivää. Loki-palvelua aktiivisesti päivittävien tuttujen venekuntien sijainnin saat tarkistettua vesillä, jos olette jakaneet Loki-palveluidenne osoitteet. Tämä helpottaa seuraavan päivän reittisuunnitelmien tekemistä.

Vierailevat miehistön jäsenet saavat Lokisi kautta palattua jälkikäteen heille tarjoiltuihin veneilytunnelmiin. Nimellään lokimerkinnässä mainitut löytävät nimeään klikkaamalla kaikki veneilyreissut, joille ovat osallistuneet. Avainsanaa klikkaamalla tai hakukentän kautta löytyvät merkinnöistä vaivattomasti myös vaikkapa kaikki avainsanalla merkityt tutut venekunnat.

Yksittäiset lokimerkinnät ja Loki-palveluun säilömäsi kuvat ovat jaettavissa napinpainalluksella myös Facebook-aikajanallesi tai Twitter-päivityksiisi. Miehistössäsi olleet voivat käyttää veneilynne lokimerkintää vieraskirjana. Muut veneilijät voivat jättää lokimerkintään kommenttinsa ja terveisensä kuten vieraskirjaan.