Muistaa, mitä teit kesällä

Missä kaikkialla veneilit edellisvuoden heinäkuussa? Mikä sen kauniin luonnonsataman nimi ja sijainti olikaan? Missä kenenkin kanssa veneilit ja miten matka sujuikaan? Loki muistaa ja selkiyttää tämänkin tiedon veneilystäsi. Se myös erittelee veneilytiedon tarvittaessa ajankohdan, vesialueen tai kipparin mukaiseen näkymään.

Loki ei unohda myöskään säätiloja. Saat tarkistettua, minkälaiset tuuli- ja pilvisyysolosuhteet kullakin etapilla olivat. Näet esimerkiksi, missä kaikkialla olet liikkunut kunkin voimakkuuden tuulioloissa.

Loki auttaa myös suunnittelemaan tulevaa: Missä suosikkisatamistamme lapset eivät ole vielä käyneet? Mitähän kohteita sillä pidemmällä sijaitsevalla alueella olemme jo käyneet? Mitä tuttuja retkisatamia päivämatkan päässä löytyisi? Loki antaa nopeasti ja innostavasti vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin.

Sähköinen lokikirja palauttaa painalluksella mieleen juuri sen, minkä halusit muistaa ja mitä et varmasti haluaisi unohtaa. Loki tallentaa tarinat, miehistön, kohteet, valokuvat, videot ja itsellesi tärkeät tiedot avainsanoina. Kaikki tallennettu on siististi järjestyksessä ja mukavasti katsottavissa, selailtavissa sekä haettavissa. Lokia on kätevä täydentää tai selata suoraan mereltä kannettavan tietokoneen tai tabletin kautta. Pienimuotoisemmat päivitykset saa tehtyä kohtuullisen näppärästi myös kännykän www-selaimella.