Kerää datan veneilystäsi

Loki tallentaa statistiikan venelystäsi, ja esittää sinulle siitä kiinnostavia lukemia ja yksityiskohtia. Kaikki palveluun karttunut tieto saadaan analysoitua: veneilyaktiivisuus eri ajankohtina ja alueilla, reittien pituudet ajassa ja matkassa mitattuna, veneilykausien aloitus- ja lopetusajankohdat ja Loki-palvelun käyttö.

Veneilystatistiikka näytetään ainoastaan Lokisi kirjautuneille käyttäjille, eli vain haluamillesi katsojille. Statistiikkasivulta selviää kirjautuneille yhdellä vilkaisulla vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Montako kertaa olemme venettämme käyttäneet? Mikä mahtoi olla aktiivisin tai passiivisin veneilyvuosi? Mikä on suosituin veneilykuukautemme? Missä yleensä olemme eniten liikkuneet? Mikä on pisin yhtämittainen veneilyreissumme? Koska oli aikaisin veneilykautemme startti tai myöhäisin päätös? Kuka venettämme useimmiten kipparoi?

Statistiikkanäkymä kertoo myös kiinnostavimmat lukemat lokipalvelusi käytöstä: Milloin palvelu on avattu, mikä on katsotuin tai vähiten katsottu lokimerkintäsi, kuinka paljon merkintöjä on yhteensä katsottu ja kuinka paljon lokissasi on kuvia.