Hyödyntää maailman
suosituinta järjestelmää

Parasta Loki-palvelun tekniikassa on, ettei sinun tarvitse huolehtia siitä. Tiedät teknisen toteutuksen toimivan, joten voit keskittyä sisällön lisäämiseen ja siitä nauttimiseen. Loki toimii pilvipalveluna verkossa, joten mitään ohjelmistoasennuksia tai -päivityksiä ei käyttäjältä tarvita. Tarvitset Loki-palvelun käyttöön toimittamamme käyttäjätunnuksen lisäksi vain verkkoselaimen ja verkkoyhteyden.

Loki-palvelun karttamerkinnät lisätään lokimerkintöjen tekemisen yhteydessä itsenäisesti, eli karttatietoa ei tuoda suoraan sisään ulkopuolisista järjestelmistä, kuten karttaplottereista tai muista navigointi- tai reittitallennusohjelmistoista. Jatkossa kuljettujen reittien yksityiskohtaisempaan ja automaattiseen tallennukseen on tarkoitus tuoda helpotusta omalla matkapuhelinsovelluksella ja/tai navigointiohjelmiston integraatiolla.

Loki on rakennettu avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, ja tunnettu helppokäyttöisyydestään. Loki-palvelussa WordPress-ylläpitämistä on suoraviivaistettu veneilijän tarpeita varten jo valmiiksi hyvin helppokäyttöisestä lähtökohdasta.

Loki www-palvelin on vahvasti suojattu, standardien mukaisesti varmuuskopioitu ja nopea. Suomessa sijaitsevan palvelimen ylläpidosta vastaa ONH It Services Oy.

Ylläpitotiimimme asentaa julkaisujärjestelmän päivitykset ja palveluun kehitettävät uudet ominaisuudet automaattisesti puolestasi. Lokin teknisellä tiimillä on syvällistä osaamista WordPress-pohjaisten palveluiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä.