Auttaa rahoittamaan
veneilyäsi

Loki-palvelun kautta oman veneen vuokraaminen helpottuu huomattavasti, kun veneen tunnelman, ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien esittely voidaan tehdä verkossa. Yhtä helposti palvelussa onnistuu myös vapaiden aikojen esittäminen kalenterissa. Vuokrauspakettiin kuuluu myös varauslomake vuokraamisen perusinformaation ja vuokraajan henkilötietojen keräämistä varten.

Lokin vuokrausominaisuuksiin kuuluu myös veneen vuokraustoimintaa hakukonelöydettävyydellä tehostava hakusanaoptimointi. Määritämme veneesi vuokrauskohderyhmän mukaiset hakusanat, jotka ohjaavat vuokraamasi kaltaisesta veneestä kiinnostuneet suoraan vuokraussivullesi.

Vuokrauspakettiin kuuluu myös tyypilliset vuokraukset sopimusehdot esiasennettuna. Voit muokata niitä tarpeesi mukaan yhtä helposti kuin muutakin palvelun sisältöä, tai vaihtaa tilalle kokonaan omat vuokrausehtosi.

Halutessasi mukaan kytketään myös maksamista ja maksun vastaanottoa helpottavat verkkomaksutoiminnallisuudet.

Valitse Loki-palvelua tilatessasi lisäominaisuuksista kohta Veneen vuokrausominaisuudet, niin saat vuokrausta helpottavat ominaisuudet valmiiksi sivustolle.